Mijntennisles.nl

Mijntennisles.nl is een applicatie voor verenigingen, tennisscholen en trainers. Via mijntennisles.nl kunnen de tennislessen georganiseerd worden. Daarnaast beoogt mijntennisles.nl interactie tussen de trainer en (ouders van de) leerling te vergroten.

Voor de tennisschool

Er zijn verschillende rapportage en export mogelijkheden. Mijntennisles toont overzichten van de gemaakte uren en excellijsten van inschrijvingen.

Voor de trainer

Via onze software kan de trainer online een indeling maken voor een lesseizoen. Ook kan hij actuele informatie, zoals of de lessen doorgaan, delen met zijn of haar leerlingen. Per les kunnen leerdoelen worden vastgesteld en de trainer kan aan de hand van die leerdoelen per leerling gemakkelijk bijhouden wat de voortgang is. Verder kan de trainer administratieve taken, zoals urenlijsten en leerlinglijsten afdrukken en met een druk op de knop emails naar de leerlingen sturen.

Voor de leerling

Leerling-scherm
De leerlingen kunnen inloggen en op hun persoonlijke pagina zien welke lessen ze nog te gaan hebben en wat er in de afgelopen lessen gedaan is. Met icoontjes kunnen ze hun persoonlijke voortgang zien. De trainer kan aan de hand van leerdoelen de verbeterpunten duidelijk maken. Uiteraard kunnen de leerling per les vragen stellen en opmerkingen geven.

Kosten voor verenigingen en tennisscholen

Vanaf €75 per kwartaal kunt u al gebruik maken van mijntennisles.nl. Hiebij bent u verzekerd van updates, bugfixes, backups. Ook geven wij u technische ondersteuning. Voor meer informatie of een aanbieding op maat kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier (tav website beheerders).
Henri