TV Haagse Beemden

Inschrijven tennisles

Hier kunt u zich opgeven voor de tennislessen. Na het invullen van het online formulier krijgt u bericht van de tennisleraar. Als uw inschrijving geaccepteerd is, krijgt u een email met een login. Veel plezier met de tennislessen!

Momenteel zijn er geen lessen waarvoor je je kan inschrijven

Reglement

Arthur Bosman Jansen

Even voorstellen

Prive


Ik ben Arthur Bosman Jansen, ben in 1968 geboren en woon samen met mijn lieve vriendin Jessica en mijn zoontjes Tip en Igo in Breda. Ik woon bijna mijn hele leven in Breda en kan wel zeggen dat ik me een Bredanaar voel. Naast het tennisspel heb ik ook wel andere hobby’s. Ik ga graag naar het buitenland om te reizen of te wintersporten. Ik bezoek de wedstrijden van NAC of loop een rondje op de golfbaan, om te golfen natuurlijk :) en op vrijdagavond sla ik een balletje ( tennis ) met mijn (oude) tennisvrienden.


Werk


Na de CIOS opleiding te hebben behaald in 1989 met een tennistrainers B licentie, heb ik in militaire dienst als sportinstructeur lesgegeven. Dienstplicht vervuld en hoofdtrainer geworden van Tv IJpelaar te Breda. In 1993 een tennisschool gestart ( Top Tennis Training Brabant ) en kort daarna trainer geworden bij TVHB. Daarna binnen de tennisschool prestatieve en recreatieve trainingen gaan verzorgen in het racketcentrum te Breda. Door uitbreiding van de tennisschool zijn wij gaan samenwerken met Sport Events die het werkgeverschap van onze trainers heeft overgenomen. Zodoende bleef er meer tijd over voor het lesgeven en begeleiden van verenigingen en trainers die bij ons waren aangesloten. Lesgeven ben ik dus altijd blijven doen en zal ik ook blijven doen. Daar ligt toch mijn tennishart.Ik hoop jullie daarom snel te ontmoeten op TVHB en mijn kennis over deze leuke sport met je te delen.Met sportieve groet,


Arthur Bosman JansenBack

Nieuws

Geen nieuws
(minder dan één minuut geleden)

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen via het contactformulier