btv De Geeren

Inschrijven tennisles

Hier kunt u zich opgeven voor de tennislessen. Na het invullen van het online formulier krijgt u bericht van de tennisleraar. Als uw inschrijving geaccepteerd is, krijgt u een email met een login. Veel plezier met de tennislessen!

Inschrijven tennislesWintertraining 2016-2017 jeugd en senioren - Klik hier om je in te schrijven
 • Rood , 1 keer per week , 1 uur , 18 weken, € 145
 • Rood , 2 keer per week , 1 uur , 18 weken , €290
 • Oranje Groen Geel , 1 keer per week , 1 uur , 18 weken , € 190
 • Oranje Groen Geel , 2 keer per week , 1 uur , 18 weken , €380
 • Oranje Groen Geel , 1 keer per week , 1,5 uur , 18 weken , €285
 • Senioren lessen 1 uur per week , groepje van 4 , 18 weken , €350
 • Oranje Groen Geel , 2 keer per week , 1,5 uur , 18 weken , €570
 • Senioren lessen , groepje van 8 , 1 uur per week , 18 weken , groepje gaat door bij deelname van 7 deelnemers

 • Reglement

  Wintertraining 2016-2017 jeugd en senioren  Reglement wintertraining 2015/2016

  1. De training wordt aangeboden door Tennisopleiding Mark Jan Greebe aan leden van btv De Geeren.
  2. Bij uitzondering kunnen ook niet-leden deelnemen aan de lessen.
  3. De cursus bestaat uit 20 baanhuurweken en 18 lesweken.
  4. De trainingsperiode is van 25 oktober 2015 tot en met 31 maart 2017
  5. In de kerstvakantie (25 december tot en met 8 januari) is er geen training en is de baan ook niet beschikbaar. In de voorjaarsvakantie (26 februari tot en met 5 maart) is er geen training, maar kan er op het lesuur wel vrij getennist worden.
  6. Een training duurt 60 minuten of 90 minuten. De groepsgrootte is maximaal 8.
  7. Bij het indelen van de lessen is homogeniteit in de groep altijd leidend. Hierdoor kan het voorkomen dat wensen niet ingewilligd kunnen worden. Dat is bijvoorbeeld het geval als een leerling zich heeft opgegeven voor 1,5 uur trainen maar wordt in gedeeld in een groep die 1 uur traint. Bij een omgekeerde situatie, voor 1 uur ingeschreven, maar ingedeeld in 1,5 uur, wordt altijd contact opgenomen met de leerling.
  8. Je krijgt een vaste lestijd doorgegeven. Deze kan na de start van de training niet meer gewijzigd worden, tenzij na overleg en toestemming van de Tennisopleiding, of als de tennisleraar door niveauverschil hier graag een verandering in wil maken.
  9. Wanneer je zelf een training mist, onder welke omstandigheden dan ook, heb je geen recht op inhaalmogelijkheden, tenzij anders is besproken met de tennisleraar.
  10. Afwezigheid van de tennisleraar langer dan twee weken leidt altijd tot inhalen van de training of restitutie van het lesgeld naar rato.
  11. Het volgen van de tennistrainingen is voor eigen risico. De Tennisopleiding of de vereniging is niet aansprakelijk voor ongevallen en/of schade die tijdens de trainingen ontstaan.
  12. Inschrijving is alleen mogelijk via het digitale inschrijfformulier op www.mijntennisles.nl.
  13. Door aanmelding via dit digitale inschrijfformulier ga je akkoord met het reglement zoals op dit formulier omschreven is en machtig je Tennisopleiding Mark Jan Greebe om het cursusbedrag eenmalig af te schrijven van de opgegeven bankrekening of een factuur te sturen. Dit zal in de maand november geschieden.
  14. Je krijgt minimaal een week van tevoren bericht over je trainingstijd(en) en dag(en). De gehele indeling van de trainingen zal op www.mijntennisles.nl gepubliceerd worden.
  15. Bij annulering van de cursus door de leerling (force majeure) wordt na verrekening van de reeds verkregen lessen, op de resterende lessen een 50%-regeling toegepast.
  Bij gedwongen annulering van de cursus kan de leerling, uiteraard in overleg met en na goedvinden van Tennisopleiding Mark Jan Greebe, voor het resterende gedeelte van de lessen een vervanger inschakelen. De verrekening van de kosten wordt hierbij door de leerling geregeld met de vervanger.


  Mark Jan Greebe

  Back

  Nieuws

  Geen nieuws
  (minder dan één minuut geleden)

  Contact

  Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen via het contactformulier